duminică, 21 iunie 2009

Copilaria mea prin desenele animate

Pot sa spun ca desenele animate m-au ajutat in viata! Inca mai tin minte acel televizor alb-negru marca: "Sirius". In fata lui imi petreceam cele mai multe ore urmarind Cartoon Network desigur!:P Chiar daca nu intelegeam nici un cuvant (pe atunci desenele erau toate in limba engleza). Eram in fata televizorului ca orice copil mic. Apoi din clasa a 2-a am inceput sa invat limba engleza la scoala. Si tot asa coreland cu ce auzeam la desene si ce ne invata profesoara am reusit sa invat mult mai usor sa citesc si sa vorbesc limba engleza. Chiar si acum am setat postul in limba engleza pentru ca asa imi amintesc de copilaria mea si asa imi place sa urmaresc desenele!:D Dar am urmarit mai tarziu si desenele in limba romana cand au inceput sa fie traduse intr-un fel cu parere de rau pentru ca mai mult imi placeau in varianta lor originala. Preferatele mele? Erau cele mai apropiate de viata reala dar cuprinse de "fantastic". Sunt foarte multe: "Tom & Jerry" (Cand eram la gradinita si incepea desenul fiecare isi lua scaunelul si ne adunam toti in fata televizorului. Era un fel de cinema plin de copii mici:P "Flintstones family", "Scooby-Doo / A pup named Scooby Doo", "Kids Next Door", "Billy & Mandy", "Cramp Twins", "Top Cat", "Johny Bravo" "Dexter's Laboratory" Sunt foarte multe! Dar preferatul de la primul episod vazut si pana in ziua de astazi va ramane: Ed, Edd & Eddy ! Cei 3 baieti sunt pur si simplu geniali!:)) Sa incep cu Ed lui ii plac gainile si mie imi place sa le mananc deci avem ceva in comun:P Edd/Double-D as avea nevoie de niste meditatii la matematica de la el si cu Eddy vreau sa deschid o afacere de: "Jawbreakers" care va da faliment pana la urma. Sunt fan si al filmelor animate si poate intr-o zi vom urmari: "Ed, Edd & Eddy The Movie" pana atunci revedem desenul animat: AICI

Si acest articol participa la concursul organizat de: http://desenele-copilariei.net


sâmbătă, 20 iunie 2009

Concert in Radauti!

Si invitatii surpriza de Zilele Radautiului Duminica 5 Iulie ora 20:30 sunt:

Matteo

Delia

Simplu

Smiley - In lipsa mea

Cumpara albumul: Smiley - In lipsa mea cu doar 5 EURO!
Ai 10 melodii în format MP3 la calitate impecabila de 320 kbps!
si 4 videoclipuri MPEG la calitate de televiziune, peste 200 MB fiecare!

miercuri, 17 iunie 2009

Radauti

Cel mai insemnat oras din nordul judetului Suceava (29 000 loc.), Intr-o depresiune a Podisului Sucevei, atestat documentar in 1393, atrage prin cel mai important monument: biserica Bogdana. Ctitoria lui Bogdan I (c. 1359) este cel mai vechi monument arhitectonic din zid pastrat in Moldova. Biserica a fost necropola primilor domnitori de sine statatori ai Moldovei, a Musatinilor, incepand cu Bogadan I, mormintele lor fiind impodobite cu frumoase lespezi de marmura de catre Stefan cel Mare. Un loc aparte e rezervat olaritului, ilustrat de casa-atelier Colibaba. Dimensiunea sinagogii orasului reflecta prezenta in trecut a unei importante comunitati evreiesti.

Viziteaza orasul Radauti!

Statuia lui Bogdan I si Manastirea Bogdana

Vechiul templu evreiesc

Vizitati atelierul de ceramica: "Colibaba"

duminică, 7 iunie 2009

Marsul pentru viata!

Va invitam sa participati la: MARSUL PENTRU VIATA RADAUTI 10 IUNIE 2009!

Dorim prin aceasta actiune sa afirmam dreptul copiilor nenascuti de a se naste si a se bucura de viata. Actiunea va avea loc in Radauti in ziua de miercuri 10 Iunie, ora: 16:00 cu plecare de la biserica "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" de vis-a-vis de autogara. Invitam pe toti ce vor sa-si exprime sprijinul pentru dreptul de a trai al acestor prunci nevinovati. Fundatia "Sfintii Martiri Brancoveni" Suceava, in colaborare cu parohiile "Sfintii Apostoli Petru si Pavel", "Sfanta Inviere" din Radauti, alaturi de un grup de profesori, medici si credinciosi.

Alte surse de informare:

www.avort.ro/consiliere.php

www.sfintiiarhangheli.ro

www.anticonceptionale.info

www.provitabucuresti.ro


www.provita.ro

Eu voi fii acolo!

Participa si tu! Astazi Miercuri 10 Iunie 2009, ora 16:00 cu plecare de la biserica "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" de vis-a-vis de autogara.

Live your life, wise and free!
REVOLUTION
No teenage girls givin' birth!
REVOLUTION
So change the world!
REVOLUTION