marți, 30 martie 2010

Smiley feat. Grasu XXL - Du-te!

Am cumparat si eu cel mai nou album Smiley: "Plec pe Marte" impreuna cu ziarul GSP!:) Si e super bestial! Cea mai tare piesa de pe album dupa parerea mea e: "Du-te!" feat. Grasu XXL. Go buy the album! Chiar merita! Si e doar 10 lei. Alte piese preferate: "Get you busy" ; "I'm sorry" ; "Toygun" ; "Hello" ; "Dream girl" si "Going home".

marți, 23 martie 2010

Earth Hour sambata asta!

Esti pregatit? Eu m-am pregatit cu lumanari:P Sambata 27 Martie ora 20:30 e timpul pentru Ora Pamantului!
Site-ul oficial Earth Hour Romania: http://www.earth-hour.ro/



Site Oficial Earth Hour: http://www.earthhour.org

duminică, 21 martie 2010

Buna dimineata, te succes!

Florin si Mihai de la Hi-Q cauta 2 voci feminine noi pentru formatie!:) Daca vrei sa participi la selectie inscriete: AICI. Incepand de Luni 22 Martie timp de 2 saptamani in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan & Dani'' vor fii invitate in platou fetele care au sansa de a face parte din gasca Hi-Q!:)



duminică, 14 martie 2010

Am fost la Festivalul Luminii!

Si a fost destul de fun!:) Am ajutat la asezarea gulgutelor am aprins lumanari, am facut poze, am ascultat muzica si am facut cunostiinta cu cercetasii. Era mai tare daca se desfasura de Earth Hour pe  27 Martie de la 20:30. Poate era si vreme mai frumoasa...


Si 3 poze de la Iculici:


Blog: Iculici. Fel de fel

joi, 11 martie 2010

Festivalul Luminii 2010 si in Radauti!

    Imi pare rau ca am aflat asa tarziu de eveniment dar mai bine tarziu decat niciodata!:) Se intampla si ceva diferit in oraselul nostru. Pentru ca nu ai prea multe alternative pentru weekend: Maine Sambata 13 Martie la ora 19:00 la statuia lui Bogdan Voda se va desfasura festivalul care ofera comunitatilor locale o atmosfera linistita, de relaxare, luminata cu mii de lumanari, presarata, printre altele, cu muzica, dans, jocuri, jonglerii cu foc, jocuri de lumini si umbre, pantomima, expozitii de pictura, poze, desene, si un ceai cald oferit gratuit.

 "Evenimentul se adresează fiecărui individ în parte, datorită laturii spirituale a acestuia, prin care se dorește eliberarea de stres și revenirea la valori precum încrederea în sine, în ceilalți, altruismul și optimismul. În acest mod, persoanele prezente nu sunt doar spectatori, ci participă activ și trăiesc fiecare, în propriul mod, ideea și spiritul Festivalului Luminii."

De ce sa mergi? 
 "Viaţa de zi cu zi a devenit o adevarata cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarţiti între multe responsabilităţi, slujbă şi familie, uităm cu desăvârşire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.
Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenţie fiecare clipă pentru a reuşi în ceea ce ne propunem şi de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simţi vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumuseţea lucrurilor mărunte."

 Pentru mai multe detalii despre ce se va intampla in Radauti click AICI



marți, 9 martie 2010

Vodafone si profa de romana

Colegu' Dorin se plictiseste:))

Eram in banca`...Citeam...Si ghici cine se aseaza in fata mea? ...[profa de romana] Ma gandesc eu Cum sa ma bag in seama fara sa tipe la mine ...Si-mi vine-n cap prenumele ei...Lia..O caut pe FaceBook..Ii recunosc poza...Ii umblu pe profil pe acolo...Si ce vad.. ca ii place ..Ghici ce?...Romana ...Ce fac....Soptesc .."Vazut pasare?"...[La fix kt sa ma`auda].... Bai si scoate creta frate...Ma scoate la tabla....Imi da si un 3...Ne imprietenim si pe FaceBook

Am si eu profil pe Facebook: http://www.facebook.com/bennyme Ne vedem acolo!:P

Via:

luni, 8 martie 2010

The Marker - If you didn't love me

Cu dedicatie!:) Happy 8 Martie!:D Cea mai frumoasa piesa care merita dedicata...


I walked alone for many years,
I' ve made mistakes, I've cried some tears,
You were always there,
You were always there.

I never knew a love like Yours,
A heart that beats with love so pure.
You were always there,
You were always there.

If you didn't love
Where would I be
My heart was so broken
I couldn't see
Your love that surrounds me
And set's me free.

Where would I be
If You didn't love me?

I never knew a love like Yours,
A heart that beats with love so pure.
You were always there,
You were always there.

If you didn't love
Where would I be
My heart was so broken
I couldn't see
Your love that surround me
And set's me free.

Where would I be
If You didn't love me?

duminică, 7 martie 2010

Castigatori Eurovision 2010 Selectia Nationala!

Paula Seling & Ovi ne vor reprezenta pe 29 Mai in Norvegia la Oslo cu piesa: "Playing with fire" Ce parere ai?

sâmbătă, 6 martie 2010