miercuri, 29 septembrie 2010

Miss Mary - You Don't Love Me

Un nou artist roman cu o piesa de debut care imi place foarte mult:) Are planuri mari la doar 15 ani si eu cred ca va reusi! Check out: www.MissMary.ro

 Melodia de debut “You Don’t Love Me” este compusa intr-un stil pop pur fiind o piesa incarcata de emotii si sentimente transpuse in versuri. Piesa a fost compusa de Phelipe in studioul P&P. Enjoy Miss Mary’s first single: “You Don’t Love Me”:


duminică, 19 septembrie 2010

Hi-Q feat. Kamelia - The One

Dupa colaborarea cu Alexandra Stan pentru piesa "Mor de dor" pe care apropo, o puteti asculta/canta: AICI vara asta care...a cam trecut:P Hi-Q au lansat o noua piesa de data asta in colaborare cu Kamelia Hora. Si sper sa o tina tot asa!:D Ma uitam peste albumele adunate si nicaieri nu vedeam "feat." sau "&". Si eram curios cand va incepe!:P Comic ar fii sa compuna o piesa: Hi-Q feat. Dana Nalbaru sau Nicoleta Dragan :)) Mi-e mi-ar placea sa ascult o piesa in colaborare cu un rapper. Ar fii tare!:D Voi?

P.S. Florin Grozea ma facut curios. Asa ca am instalat si eu bara de comentarii Disqus. Daca vrei sa lasi un comentariu poti folosi contul tau de TWITTER, FACEBOOK sau chiar YAHOO! si nu va trebui sa completezi la fiecare vizita casutele pentru comentariu pentru ca va retine contul tau!:)