luni, 31 ianuarie 2011

Resident Evil: Afterlife 3D si Robin Hood ACUM in cinematograf Radauti

Filmele vor rula  toata saptamana (31 Ianuarie - 6 Februarie). Programul si detaliile despre filme poti vedea mai jos.

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com

Robin Hood ruleaza in fiecare zi de la 17:00 - 19:00 Biletul costa 6 lei
Resident Evil: Afterlife 3D ruleaza in fiecare zi de la 19:00 - 21:00 Biletul costa 15 lei

Sambata 5 Februarie ruleaza filmul A Christmas Carol 3D de la 11:00 - 13:00 iar de la 13:00 - 15:00 Alice in Wonderland 3D Biletul costa 15 lei.

Duminica 6 Februarie ruleaza din nou Resident Evil: Afterlife 3D de la 15:00 - 17:00.

CHECK THIS OUT: Daca sunteti 8-10 persoane sau mai multi puteti inchiria sala in afara orelor de program pentru orice film de care dispune cinematograful. Pentru rezervari nr de tel: 0745 868 930

 "Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată."

Robin Hood spune povestea legendarului personaj care,  pornind în viaţă ca proscris, ajunge să devină  simbolul etern al libertăţii poporului său. Imaginarul popular a transformat un om cu origini modeste în emblema dreptăţii şi justiţiei, înflăcărând imaginaţia pasionaţilor de aventuri, generaţie după generaţie.
Într-o ţară slăbită de decenii de războaie, cu un nou rege incapabil să-şi conducă poporul şi vulnerabilă la ameninţările venite de peste hotare, Robin Hood porneşte într-o aventură care îl va transforma dintr-un jefuitor la drumul mare într-un erou care va împiedica ţara să cadă pradă unui război civil sângeros şi va reda Angliei gloria pe care o merită.

marți, 25 ianuarie 2011

300 - Eroii de la Termopile si Avatar 3D la cinematograf Radauti

Filmele sunt 2D si vor rula toata saptamana (25-30 Ianuarie). Biletul costa 6 lei. Ce film alegeti? Detalii despre filme puteti gasi mai jos!:)

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com

FEBRUARIE:
Se aproprie Valentine's Day si Dragobete!:) Asteptam propuneri de filme romantice la sectiunea de comentarii putin mai jos!

300 - Eroii de la Termopile ruleaza in fiecare zi de la 17:00 - 19:00
Robin Hood ruleaza in fiecare zi de la 19:00 - 21:00

UPDATE: Pentru ca ca este o cerere mare saptamana aceasta va rula AVATAR 3D (subtritare in limba engleza) in loc de filmul Robin Hood in fiecare zi de la 19:00 - 22:00 Detalii despre film gasiti mai jos. Biletul costa 20 de lei.

Sambata 29 Ianuarie ruleaza filmul Monster House 3D de la 11:00 - 13:00 iar de la 13:00 - 15:00 Alice in Wonderland 3D Biletul costa 15 lei.

Duminica 30 Ianuarie ruleaza din nou filmul Monster House 3D de la 15:00 - 17:00. Detalii despre film AICI

CHECK THIS OUT: Daca sunteti 8-10 persoane sau mai multi puteti inchiria sala in afara orelor de program pentru filmul AVATAR 3D sau oricare alt film de care dispune cinematograful. Pentru rezervari nr de tel: 0745 868 930


 "300" este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes şi a armatei sale masive de persani. Înfruntând şanse de nebiruit, vitejia şi sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva duşmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democraţiei. Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventură epică despre pasiune, curaj, libertate şi sacrificiu întrupate de luptătorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris şi regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viaţă combinând acţiunea vie cu fundale virtuale care captează versiunea sa a acestei poveşti istorice antice.


Avatar este un film epic ştiinţifico-fantastic american apărut la sfârşitul anului 2009, scris şi regizat de regizorul american James Cameron (cele mai cunoscute producţii ale acestuia fiind seria Terminator şi Titanic). Acţiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii şi-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un preţios minereu ce se găseşte pe satelitul natural, în timp ce populaţia aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reuşeste să reziste expansiunii coloniştilor, care le ameninţă existenţa lor precum şi a ecosistemului pandorian.

luni, 24 ianuarie 2011

Au trecut 21 de ani...

Daca tot e ziua mea ma gandesc sa imi pun o dorinta!:) Salut! Ma numesc Benny si vreau si eu o tara ca afara!:D  Tu cand ti-ai pus ultima oara dorinta asta?

  Intra in grupul VREAU O TARA CA AFARA pe Facebook:  AICI

joi, 20 ianuarie 2011

Inception si Edge of Darkness in acest weekend la cinematograf Radauti + FILM SURPRIZA

Alice in Wonderland 3D ruleaza in continuare pana maine 21 Ianuarie iar in acest weekend avem 2  filme in 2D. Biletul costa 6 lei. Ce film alegeti? Programul si detalii despre filme puteti gasi mai jos!:)

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com

UPDATE: Filmul INCEPTION a fost ANULAT! Weekend-ul acesta (22-23Ianuarie) va rula EDGE OF DARKNESS Sambata 17:00-19:00 ; 19:00-21:00 , Duminica 17:00-19:00 ; 19:00-21:00

Alice in Wonderland 3D ruleaza Sambata (22 Ianuarie) de la 11:00 - 13:00 ; 13:00-15:00

FILM SURPRIZA: Daca sunteti 8-10 persoane sau mai multi puteti inchiria sala in afara orelor de program pentru filmul AVATAR 3D (filmul nu are subtritare in romana). Detalii despre film AICI Biletul costa 20 de lei. Pentru rezervari nr de tel: 0745 868 930

“Scăpat de sub control” (“Edge of Darkness”) este un thriller plasat la intersecţia dintre politică şi afacerile de mare anvergură. Thomas Craven (Mel Gibson) este un detectiv de la omucideri care lucrează pentru poliţia din Boston. Când unicul său copil, Emma, o tânără de 24 de ani pe care o creştea singur, este ucisă chiar pe treptele casei lor, toată lumea e convinsă că adevărata ţintă era chiar el. Dar veteranul detectiv începe imediat să bănuiască altceva, când descoperă că fiica sa ducea o viaţă secretă. Din acel moment, unica sa obsesie este să descopere de ce a fost ucisă fiica sa, aşa că începe o investigaţie pe cont propriu extrem de periculoasă, căci îl va duce într-o lume a muşamalizărilor corporatiste la nivel înalt, a conspiraţiei guvernamentale şi, în final a crimei. Misiunea lui solitară se transform într-o odisee a redescoperirii de sine şi a mântuirii personale.


sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Alice in Wonderland 3D ACUM in cinematograf Radauti

Filmul ruleaza pana Vineri 21 Ianuarie. Programul si detaliile despre film poti vedea mai jos. Cine vine?!

NOUTATI!
Programul la cinema il gasesti de asemenea si pe site-ul oficial al Casei de Cultura: www.CulturaRadauti.ro

Program cinema 22 August - 28 August: AICI

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com

"Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?"

miercuri, 12 ianuarie 2011

Dave Days - What Does It Take (Music Video)

Hello! Hello!:D Cum e in noul an? Ce planuri aveti pentru 2011? Cum e cu scoala?:D Cat timp va ganditi la raspunsuri...eu vreau sa va prezint ultimul clipul marca Wong Fu Productions cu cea mai noua piesa de la Dave Days!:) Clipul a fost lansat pe 20 Dec 2010 impreuna cu EP-ul  "Dinner and a Movie" care apropo e BESTIAL!:D Piesa mea preferata de pe album e "You've Been On My Mind" pe care o puteti asculta AICI.  Videoclipul are o poveste smechera si faze haioase!:D Pareri?

P.S. La Multi Ani pentru sora mea Lavy!:)


luni, 3 ianuarie 2011