miercuri, 28 martie 2012

Earth Hour 2012

Am tot vorbit in fiecare an despre Ora Pamantului...anul acesta o sa las clipul de promovare sa vorbeasca! E timpul pentru schimbare! TU poti fi aceea schimbare!

Cauti lucruri concrete pe care sa le faci pentru a ajuta la protejarea mediului? 
Intra AICI sa afli cum poti ajuta!

How will you go Beyond the Hour?
Pagina de Facebook: AICI
si nu uita de

luni, 19 martie 2012

Videoclip: Hi-Q - Intro (Strada mea)

Pe 5 Aprilie 2012 Hi-Q lanseaza noul album "Cand zambesti":) Albumul va contine 8 piese noi un intro care il puteti asculta mai jos si un outro. Hi-Q se reinventeaza din nou! Abia astept sa il ascult!:D

Florin Grozea despre piesa:
"O melodie atât de personală… fiecare vers vorbește despre câte o perioadă din viața noastră, o întâmplare, o amintire, o știre care ne-a durut, un comentariu care ne-a amuzat, fiecare vers vorbește despre cine suntem noi azi, despre ceea ce gândim, ceea ce ne dorim, ceea ce construim, la 16 ani de la debut, la 11 ani de la primul hit, la 8 ani de la “Gașca mea”. La cei peste 30 de ani din viețile fiecăruia."

joi, 15 martie 2012

Vama - Copilul care alearga catre mare (Music Video)

Iata ce spune George:
Tine spiritul copilului din tine in viata si chiar daca timpul trece, iar experientele te maturizeaza si te duc in noi ipostaze, invata sa te bucuri de lucruri simple, precum un copil. Doar atunci vei reusi sa fi fericit in adevaratul sens al cuvantului. 

Cand erai copil / Nu te intrebai / Ce e fericirea / Nu o cautai...

miercuri, 7 martie 2012

Directia 5 - O fata ca ea (Electric Love Story)

Baieti...nu uitati ca maine AZI ii 8 Martie si aveti o persoana speciala langa voi!:) Nu uitati si de cea mai importanta femeie din viata voastra MAMA!

Vezi si Directia 5 - Iti multumesc (Videoclipul Oficial)