marți, 28 aprilie 2009

Publicitate - Animalici.ro

Din ce în ce mai multă lume caută pe net poze haioase, filmuleţe, bancuri, etc. Deh, aşa-i românu’, vreau să se distreze şi să-şi clătească ochii. Băieţii vor filmuleţe dure, accidente, incendii, curse nebuneşti, pe când fetele caută ceva mai dulce. Wallpapere cu flori, animale în diferite poziţii care cer a fi pupate, peisaje şi nu numai. Aşadar, vreau să vă prezint un proiect ce face parte numai dintr-o anumită categorie, şi anume, animale.

Ce e mai frumos decât să vezi diferiţi câini care dorm în cele mai ciudate poziţii, pisici care sunt imortalizate căscând, făcând tumbe şi alte şmecherii, porci care se sărută cu copii mici ? Îţi zic eu, nimic.

Vă aşteptăm şi pe voi să vizitaţi acest site pentru un entertainement ce ar pica bine în orice moment, chit că eşti acasă la cafeaua de dimineaţă, chit că eşti la muncă în timp ce şeful tău urlă la tine să laşi prostiile şi să-ţi faci treaba. Aşadar, intraţi pe www.animalici.ro şi vă asigur că o să căpătaţi un zâmbet tâmp pe parcurs ce vizualizaţi pozele haioase.

Un comentariu: