miercuri, 9 decembrie 2009

Radautiul a zambit!:)

Pe 5 Decembrie o zi friguroasa si mohorata ne-am adunat sa impartim zambete radautenilor nostri si chiar am reusit sa facem o zi frumoasa si zambareata!:P Dupa o astfel de zi am realizat ca avem o multime de motive ca sa zambim! Cu totii stam suparati cu ochii pierduti in vitrinele magazinelor visand la cel mai nou telefon sau la cea mai cool geaca. Stam pe mess' suparati, plistisiti...ce mai viata! Ce repede ne suparam...din toate...stam in ploaie si asteptam soarele sa apara...si cand apare nici atunci nu zambim! Ce ar fii sa zambesti acum...pentru ca esti sanatos, pentru ca ai ce manca, ai cu ce te imbraca, pentru ca poti merge la scoala, pentru ca poti lucra, pentru ca ai o familie care te iubeste...ai prieteni care te fac sa zambesti! Nu sunt motive pentru care sa zambesti?! Eu cred ca DA!:) Daca vezi pe cineva trist...oferai un zambet! Sigur ii vei schimba ziua!:) Nu trebuie doar o zi speciala pentru asta! Putem zambi in fiecare zi...chiar si cuiva strain de pe strada. Intram in anul 2010 ca in fiecare an ne ascundem cu rusine, prea distanti, prea reci...incercam sa fugim unul de altu'. Unde sunt acele dovezi ADEVARATE de iubire? De ce sa oferi un zambet? De ca sa oferi o imbratisare unui strain? Pentru ca suntem oameni pentru ca fiecare avem un suflet si o inima! Cauta aceea bogatie sufleteasca din tine! si ai sa vezi ca esti cea bogata persoana din lume! Pana la urma doar asta conteaza...

Multumesc:
Maria
Bogdan
Bianca
Delia
Anca
Elena
Ioana
Cornel

Impreuna am adunat peste 500 de zambete!:)



Maria:

"AM FOST ACOLO. :)
AM IMPARTIT ZAMBETE. :)
ALATURI DE CATIVA COPII FOARTE SIMPATICI AM IMPARTIT ZAMBETE RADAUTENILOR.
AM INTINERIT OLEACA LANGA ACESTI COPII MINUNATI... :)

CE MI-A PLACUT? MI-AU PLACUT OAMENII. AU ZAMBIT. SE MAI UITAU UNII CHIORAS, DA' DUPA CE LE-AM EXPLICAT CA NU E CAMPANIE ELECTORALA AU ZAMBIT. MI-A PLACUT UN DOMN: A VENIT FOARTE SERIOS SPRE NOI SI NE-A INTREBAT: "CINE MI-A DAT ASTA???" NOI AM CREZUT CA VREA SA NE FACA SCANDAL CA ZAMBARETUL ERA DESENAT CU ACUARELA (CRED) PORTOCALIE. ERA UN PORTOCALIU FOARTE INCHIS... DA' NAH... OCHIU' VEDE TOT... IN FINE... NE-AM FACUT TOTI MICI MICI... PANA LA URMA FATA CARE FACUSE ZAMBARETUL RESPECTIV SI L-A ASUMAT. ATUNCI OMUL NOSTRU A ZAMBIT SI I-A ZIS SA IA DINTR-O PUNGA PLINA CU DULCIURI (BOMBONELE, CIOCOLATELE, NAPOLITANE ...) UN DULCE. AM RAS TOTI ATUNCI... :) A FOST FOARTE SIMPATIC ACEL DOMN!"

4 comentarii:

  1. pic no 14 - my uncle and my cousin :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Felicitari tuturor care au participat la aceasta campanie. Ati dat dovada de o foarte buna constiinta civica.

    RăspundețiȘtergere
  3. @tranceritza: Hihi^^ Prinsi in fapt!:)

    @ioneltorac: Multumim!:D

    RăspundețiȘtergere