marți, 19 ianuarie 2010

Reportaj PROTV: Romania, te iubesc!: Iluzii online

Ce parere ai?







5 comentarii:

  1. Mie mi-a placut reportajul. I-am spus autoarei reportajului Paula Herlo ca mi-a placut reportajul ei si ea mi-a multumit pentru aprecieri, pe Facebook:). Mie imi plac retele de socializare ca am cont aproape pe toate :) hi5, facebook, myspace, twitter, lumea mica. Interactionezi cu lumea on line. Oricum e un trend la moda retele de socializare. Inainte nu foloseam facebook-ul desi aveam contul de mult dar de un an si ceva e cea mai utilizata retea sociala pe care o utilizez. Imi place facebook-ul din 2 motive: statusurile interactive unde poti posta link-uri si vezi linku-rile prietenilor tai si in pluc ca am ca prieteni vedete din romania pe care le apreciez, si imi place ca ai chat. Si ca poti lega conturile de twitter si youtube. Doar myspace-ul si youtube, permite legarea conturilor de twitter. Postezi pe twitter sau faci upload, comentezi pe youtube si apare si pe facebook, my space, mijto inventie, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ioneltorac Si mie imi place mai mult facebook-ul. Nu demult am inceput sa il folosesc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. retele de socializare...doua fete...si bune si rele...

    RăspundețiȘtergere
  4. off-topic, but ... -

    http://yafa.unblog.fr/2010/01/22/pagina-pentru-ioana/

    RăspundețiȘtergere
  5. Cautam intamplator pe net,deoarece imi place sa citesc lucruri interesante si am gasit blogul tau, Dorin. Ce frumos :)

    Ma bucur si doresc sa te felicit pentru preocuparile tale si sa iti multumesc pentru ca ai postat aceasta tema de discutie !

    E minunat ca folosesti Internetul intr-un mod util si asta este de apreciat...

    Legat de retelele de socializare, pentru mine personal, ca simplu subiect din acest frumos si reusit reportaj ( pentru care a muncit o intreaga echipa de profesionisti ), asa cum spunea si realizatoarea emisiunii d-na Paula Herlo, a fost calea de a intalni un om minunat, drag si important in viata mea : pe Claudiu.

    A fost evident, visul nostru care a prins aripi ... Parca s-a intamplat totodata de la sine, pur si simplu. Eu m-am ” trezit” in fata faptului implinit si nu imi venea sa cred. :)

    Pentru toti cei care au contribuit ca acest vis minunat sa devina o realitate, nu exista cuvinte suficiente pentru ca sa le multumesc.

    Retelele de socializare sunt f. utile atunci cand trebuie sa pastram legatura cu cei dragi noua , cei pe care ii cunoastem deja si care sunt departe ...
    Pe restul oamenilor pe care ii acceptam in lista de ” prieteni” evident ca nu avem cum sa ii stim in nici un fel. E foarte riscant!
    Noroc ca daca doresti, poti sa stergi pe unii asa-zisi prieteni, nu?

    În concluzie, pentru reportajul de la ”Romania, te iubesc” nici nu se putea gasi un titlu mai potrivit. Adesea sunt doar iluzii din pacate. Trebuie sa fim realisti dar normal, nu trebuie insa sa vedem lucrurile intr-o lumina complet intunecata.

    Dar pentru ca sa fie si cazuri fericite,mereu trebuie sa depunem un efort... Trebuie ca persoanele in cauza, sa lupte sau sa ramana interesate de atingerea un anumit scop comun si sa doreasca cu adevarat amandoua sa ramana impreuna. Daca in viata renuntam si la aparitia unui mic obstacol, nu avem cum sa avansam inspre mai bine si sa fim fericiti pana la urma.

    E foarte bine sa visam dar nu sa ne rupem complet de intreaga realitate. Visele trebuie sa fie posibile întotdeauna.

    In viata nu castigi daca nu risti, daca nu incerci insa, trebuie inainte de toate, sa vezi daca are rost si merita sa risti...

    Salutari si numai bine ! Nicoleta P.

    RăspundețiȘtergere