joi, 11 martie 2010

Festivalul Luminii 2010 si in Radauti!

    Imi pare rau ca am aflat asa tarziu de eveniment dar mai bine tarziu decat niciodata!:) Se intampla si ceva diferit in oraselul nostru. Pentru ca nu ai prea multe alternative pentru weekend: Maine Sambata 13 Martie la ora 19:00 la statuia lui Bogdan Voda se va desfasura festivalul care ofera comunitatilor locale o atmosfera linistita, de relaxare, luminata cu mii de lumanari, presarata, printre altele, cu muzica, dans, jocuri, jonglerii cu foc, jocuri de lumini si umbre, pantomima, expozitii de pictura, poze, desene, si un ceai cald oferit gratuit.

 "Evenimentul se adresează fiecărui individ în parte, datorită laturii spirituale a acestuia, prin care se dorește eliberarea de stres și revenirea la valori precum încrederea în sine, în ceilalți, altruismul și optimismul. În acest mod, persoanele prezente nu sunt doar spectatori, ci participă activ și trăiesc fiecare, în propriul mod, ideea și spiritul Festivalului Luminii."

De ce sa mergi? 
 "Viaţa de zi cu zi a devenit o adevarata cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarţiti între multe responsabilităţi, slujbă şi familie, uităm cu desăvârşire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.
Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenţie fiecare clipă pentru a reuşi în ceea ce ne propunem şi de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simţi vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumuseţea lucrurilor mărunte."

 Pentru mai multe detalii despre ce se va intampla in Radauti click AICI



4 comentarii: