marți, 25 ianuarie 2011

300 - Eroii de la Termopile si Avatar 3D la cinematograf Radauti

Filmele sunt 2D si vor rula toata saptamana (25-30 Ianuarie). Biletul costa 6 lei. Ce film alegeti? Detalii despre filme puteti gasi mai jos!:)

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com

FEBRUARIE:
Se aproprie Valentine's Day si Dragobete!:) Asteptam propuneri de filme romantice la sectiunea de comentarii putin mai jos!

300 - Eroii de la Termopile ruleaza in fiecare zi de la 17:00 - 19:00
Robin Hood ruleaza in fiecare zi de la 19:00 - 21:00

UPDATE: Pentru ca ca este o cerere mare saptamana aceasta va rula AVATAR 3D (subtritare in limba engleza) in loc de filmul Robin Hood in fiecare zi de la 19:00 - 22:00 Detalii despre film gasiti mai jos. Biletul costa 20 de lei.

Sambata 29 Ianuarie ruleaza filmul Monster House 3D de la 11:00 - 13:00 iar de la 13:00 - 15:00 Alice in Wonderland 3D Biletul costa 15 lei.

Duminica 30 Ianuarie ruleaza din nou filmul Monster House 3D de la 15:00 - 17:00. Detalii despre film AICI

CHECK THIS OUT: Daca sunteti 8-10 persoane sau mai multi puteti inchiria sala in afara orelor de program pentru filmul AVATAR 3D sau oricare alt film de care dispune cinematograful. Pentru rezervari nr de tel: 0745 868 930


 "300" este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes şi a armatei sale masive de persani. Înfruntând şanse de nebiruit, vitejia şi sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva duşmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democraţiei. Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventură epică despre pasiune, curaj, libertate şi sacrificiu întrupate de luptătorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris şi regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viaţă combinând acţiunea vie cu fundale virtuale care captează versiunea sa a acestei poveşti istorice antice.


Avatar este un film epic ştiinţifico-fantastic american apărut la sfârşitul anului 2009, scris şi regizat de regizorul american James Cameron (cele mai cunoscute producţii ale acestuia fiind seria Terminator şi Titanic). Acţiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii şi-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un preţios minereu ce se găseşte pe satelitul natural, în timp ce populaţia aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reuşeste să reziste expansiunii coloniştilor, care le ameninţă existenţa lor precum şi a ecosistemului pandorian.

Un comentariu:

  1. This is a very good tip especially to those new to the
    blogosphere. Brief but very accurate info… Thank you for sharing this one.
    A must read post!

    My web-site ... anti cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere