sâmbătă, 23 aprilie 2011

Happy Easter!

Eu unul abia astept sa apara filmul la cinema #Radauti!:) Maine dimineata vine Iepurasul de Paste!:D

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paştelui, sub capetele uriaşe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute şaizeci şi cinci de zile pe an, Iepuraşul de Paşte domneşte peste o echipă de iepuraşi şi de pui care pregătesc coşuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineaţa de Paşte.
În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, I.P. fuge de acasă, cu direcţia Hollywood, pentru a-şi urma visul de a deveni baterist. Ajuns acolo,îl întîlneşte pe Fred (JAMES MARSDEN of X-Men, Enchanted), recent dat afară din slujba pe care o avea şi decis să-şi pună viaţa în ordine. Dat afară din casa părinţilor săi cu toată dragostea, Fred îl calcă cu maşina pe I.P., fără să vrea. Prefăcîndu-se rănit, dar şi uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi, I.P. îl manipulează pe acesta să-l ia acasă.
În tot acest timp, pe Insula Paştelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum numai de la Fred şi I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă şi să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula, ci chiar sărbătoarea însăşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu