duminică, 29 mai 2011

The Green Hornet 3D si Get Smart ACUM in cinematograf Radauti

Filmele vor rula in acesta saptamana (30 Mai - 5 Iunie). Programul si detaliile despre filme poti vedea mai jos.

IMPORTANT!
Ca sa poti vedea de fiecare data noutatile de la cinema intra pe adresa simpla: bennyme.blogspot.com
 

Get Smart ruleaza de Luni pana Vineri de la ora 17:00 - 19:00 Biletul costa 6 lei.

The Green Hornet 3D ruleaza de Luni pana Vineri de la 19:00 - 21:00 Biletul costa 15 lei.

Sambata 4 Iunie:
11:00 - 13:00 ruleaza: Cloudy With a Chance of Meatballs 3D (Dublat in romana)
13:00 - 15:00 ruleaza: BOLT 3D (Dublat in romana)
17:00 - 19:00 ruleaza: The Green Hornet 3D
19:00 - 21:00 ruleaza: The Green Hornet 3D

Duminica 5 Iunie:
15:00 - 17:00 ruleaza: Alice in Wonderland 3D (Subtritare: romana)
17:00 - 19:00 ruleaza: The Green Hornet 3D
19:00 - 21:00 ruleaza: The Green Hornet 3D

CHECK THIS OUT: Daca sunteti 8-10 persoane sau mai multi puteti inchiria sala in afara orelor de program pentru orice film de care dispune cinematograful. Pentru rezervari nr de tel: 0745 868 930

 În comedia de mare acţiune 3D a lui Michel Gondry, The Green Hornet, Britt Reid (Seth Rogen) este fiul celui mai mare magnat media din Los Angeles, care duce o existenţă fără griji, având ca singură preocupare distracţia – până când tatăl său (Tom Wilkinson) moare în mod misterios, lăsându-i moştenire lui Britt vastul său imperiu media.  Împreună cu noul său prieten, Kato (Jay Chou),  unul dintre  angajaţii teribil de inventivi ai tatălui său, Britt are, pentru prima dată în viaţă, şansa de a face ceva bun: să lupte împotriva tâlharilor şi a lumii interlope.  Ei decid să se deghizeze pentru a se infiltra în mediile de infractori.  Astfel, ei încalcă legea, pentru ca în final să o apere. Britt devine justiţiarul The Green Hornet (Viespea verde) care, alături de Kato, face ordine pe străzile oraşului.


 Comedia de actiune "Get Smart" ni-l prezinta pe Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agentiei CONTROL, in cea mai importanta si periculoasa misiune a sa: el trebuie sa zadarniceasca intentia de dominatie mondiala a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS.

Aceasta este si prima sa misiune.

In momentul in care este atacat sediul agentiei americane de spionaj CONTROL, iar identitatea agentilor sai este compromisa, seful Agentiei (Alan Arkin) nu mai are de ales. El trebuie sa-l trimita in lupta pe analistul Maxwell Smart, care visa sa lucreze si el pe teren, alaturi de idolul sau, superstar-ul Agent 23 (Dwayne Johnson). Dar in loc sa se intample asa, Smart primeste drept coechipier pe singurul agent a carui identitate nu fusese deconspirata, pe frumoasa dar letala Agenta 99 (Anne Hathaway).

Pe masura ce Smart si 99 incep sa descalceasca master-planul celor de la KAOS - si sa se cunoasca unul pe altul - ei descopera ca agentul operativ numarul 1 al KAOS, Siegfried (Terence Stamp) si acolitul lui, Shtarker (Ken Davitian), planuiesc sa dea lovitura impreuna cu reteaua lor de teroristi. Fara pic de experienta operativa si fara prea mult timp la dispozitie, Smart - inarmat cu doar cateva gadget-uri tehnice, specifice spionilor, si un entuziasm nestavilit - trebuie sa infanga KAOS, pentru a preveni dezastrul.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu